Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa’da araç takla attı, 1 ölü, 5 yaralı
Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil takla atarak, yol kenarında annesi ile araç bekleyen Suriyeli gence çarptı. 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
 
Kaza, saat 16.45 sıralarında Akçakale-Ceylanpınar karayolunun 2'nci kilometresinde meydana geldi.  alınan bilgiler göre Akçakale'den Ceylanpınar yönüne giden Halil Ok yönetimindeki 34 UL 0983 plakalı otomobil kontrolden çıktı ve taklalar atarak yol kenarında Suriyeli gence çarptı.. Kazada, otomobilin altında kalan ismi öğrenilemeyen Suriyeli genç öldü.. Çevredeki köylülerin haber vermesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri ise kazada yaralanan sürücü Mahmut Ok ile otomobilde bulunan Halil Demirer, Mehmet Demirer, Ahmet Demirer ve Mustafa Akkoyun'u ambulansla Akçakale Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hayati tehlikesi bulunduğu saptanan 5 yaralı, acil serviste yapılan ilk müdahale sonrası Şanlıurfa'daki hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49