Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Urfa'da araç hırsızları kovalamaca sonucu yakalandı
Olay,Eyyübiye ilçesi Buhara mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Sabaha karşı Buhara mahallesinde otomobil çalındı ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü bağlı Oto Hırsızlık ekipleri çevrede çalışma başlattı. Düz kontak ile otomobil çalan hırsız ile polis arasında kovalamaca başladı. Oto hırsız  otomobil terk edip Eyyüp kent mahallesinde konteynir altına saklanmış vaziyette gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.K. yapılan araştırmada daha önceden çalınan iki ayrı aracın da şüphelisi olduğu belirtildi. M.K. emniyetteki soruların ardından adliye'ye sevk edildi. M.K. tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49