Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Anne Adaylarına Sınıf Açıldı
Gebe Sınıfı Eğitimlerinde; İç Üreme Organları, Gebelik Oluşumu, Gebelikte Beslenme, Doğum, Emzirme Teknikleri, Anne Sütünün Önemi, Gebelik ve Lohusa Döneminde Hijyen,  Bebek Bakımı,   Aile Planlamasını vb. konuları hakkında anne adaylarımız bilinçlendirilmektedir.
Doğum kadın bilgeliğidir.
Açılan gebe okulunda gebelik dönemi, doğuma hazırlık, yeni doğan bakımı, lohusalık dönemi sınıflarımız bulunmaktadır. Gebelik sınıfımızda sağlıklı bir gebelik süreci için sağlıklı beslenme, gebelikte yaşanılan sorunlar ve çözüm önerileri, bebeğin gelişimi, gebelikte tehlike işaretleri v.b konularda eğitimler verilmektedir.
Grup eğitimleri sayesinde diğer gebeler ile etkileşiminiz artırılarak, daha pozitif, mutlu ve sağlıklı bir gebelik geçirmeniz sağlanır. Doğuma hazırlık sınıflarımızda doğumda hormonların etkisi, doğum eyleminin aşamaları, doğumda kullanılan doğru nefes ve gevşeme teknikleri, ilaç dışı rahatlatıcı teknikler, masaj uygulamaları, doğum yöntemleri, doğum çantası hazırlığı, doğum sonrasında ten tene temasın sağlanmasının önemi konularında eğitimler verilmektedir. Bu eğitimler doğumun doğal ve sağlıklı bir eylem olduğunu fark etmenizi, bedeninize ve bebeğinize güvenerek, doğum anının heyecanını, doyumunu ve bebeğinize kavuşma anının mutluluk verici duygusunu yaşamanızı sağlayacaktır. Yenidoğan sınıfında bebek bakımı, bebek masajı, anne sütünün önemi ve emzirme, yenidoğan sağlığı ve tehlike işaretleri gibi konularda eğitimler verilmektedir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49