Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Urfa'da 8’inci Kariyer Günleri başladı
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 8’inci Kariyer Günleri’ özel bir AVM’de açıldı. Programa Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, İl Jandarma Komutanı Kemal Timuroğlu ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Turan, öğrencilerin gelecekleri ile ilgili doğru karar almaya yardımcı olmak asli görevlerinden biri olduğunu belirterek, "İlimizde eğitim hayatını devam eden 100 bin orta öğretim öğrenci bulunmakta. Hedefimiz hayatın içerisinde hayata yön veren kurumlarla üniversitelere olabildiğince çok öğrencimizi yerleştirmektir. Üniversiteye girme hedefleri olan bu gençlerin her şeyden önce iyi bir rehberliğe ihtiyaçları vardır. Bu rehberlik ihtiyaçlarını gidermek, gençlerimizin vizyonlarını genişletmek ve onları ülkemizin önemli üniversiteleri ile tanıştırmak için bu etkinliği düzenlemekteyiz. Etkinliğimize Kıbrıs'tan ve ülkemizin dört bir yanından 24 vakıf 17 devlet üniversitesi katılım sağladı. Etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz" dedi.
Şanlıurfa’nın genç nüfusa sahip olduğunu vurgulayan Bakan Çelik, Şanlıurfa’da son 4 yılda 400 okul yaptık, Yani Cumhuriyet dönemi boyunca yapılmayana okulları Şanlıurfa’ya kazandırdı. Bu nedenle 65 kişilik sınıf mevcutları, 30-35’lere düştü. İnşalah eğitimde yaşanan tüm sorunlara neşter vuracağız” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49