Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da 6'sı Asker 12 Kişi Kaçakçılıktan Tutuklandı
Ceylanpınar’ın , Suriye sınırında kaçakçılık yapan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 20 kişiden 6'sı asker 12 kişi tutuklandı.
 
Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı, Suriye sınırındaki Ceylanpınar'da kaçakçılık yapıldığı ve bu kişilere askerlerin yardımcı olduğu iddialarına ilişkin soruşturma başlattı. Yürütülen soruşturmada Suriye'den kaçak yollarla getirilen malzemelerin, sınır hattındaki Ateşoğlu Piyade Karakolu'nda görevli askerlerin yardımıyla yurda sokulduğunun saptanması üzerine operasyon düzenlendi. Savcılık kararı ile düzenlenen operasyonda 8 sivil ile Suriye sınırındaki Ateşoğlu Piyade Karakolu'nda görevli 12 asker gözaltına alındı.
 
 
Gözaltına alınan 20 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheli 6 asker ile 2 sivil savcılık sorgulamalarının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan 6'sı asker ile 6 sivil ise tutuklandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49