Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Urfa'da 315 kilo eroin yakalandı
Edilen bilgilere göre Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Siverek ilçe girişinde oluşturulan kontrol noktasında Van ilinden Adana'ya giden bir araçta arama yaptı. Kamyonun dorsesine zulalanmış piyasa değeri yaklaşık 13 milyon lira olan 314 kilo 900 gram eroin ele geçirdi. eroine el koyan polis, sürücüyü gözaltına aldı. Polis suç örgütün diğer üyelerin yönelik yaptığı çalışmada Adana ve Van ilinde yapılan eş zamanlı operasyonda uyuşturucu maddeyi temin eden ve teslim alacağı tespit edilen 4 kişiyi gözaltına aldı. Emniyette sorguların ardından adliye'ye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü başarılı operasyonla ilgili olarak Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ve İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'nun  katılımıyla bir basın toplantısı düzenledi.
Vali Tuna, "İl emniyet müdürlüğüne bağlı ekipleri ilimizin dört bir tarafında her gün yol kontrolleri yapıyorlar, binlerce kişi ve araç her gün kontrolden geçiriliyor,  terör örgütlerin olası silah mühimmat doğu dan batıya gitmesine karşı yapılan bu uygulamalarda bir çok hem suçlu hem malzeme ele geçirildi.  En çok yol kontrolü yapan il Şanlıurfa'dır. Bu kontrol esnasında arkadaşlarımızın Siverek'te uygulaması esnasında Van ilinden Adana iline gitmekte olan bir ağır vasıtada 314 kilo 900 gram eroin maddesi ele geçirildi, kendi alanında bir rekor oldu. Bu yol uygulamaları kontrolü esnasında görev yapan hassas titiz çalışmaları neticesinde yakalanmıştır. Kamyon şoförü gözaltına alınmış akabinde devam eden operasyonda Van ve Adana ilinde 4 kişi daha gözaltına alındı. Bu çalışmadan dolayı KOM  uyuşturucu şubede görev yapan arkadaşları tebrik ediyorum" dedi.
 Vali Tuna ve Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu eroin yakalayan ekibi tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49