Öne Çıkanlar boks restore getirildi Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Urfa'da 2 kepçe operatörü serinlemek isterken suda  boğuldular
Naci ÇETİNDAĞ
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi tek tek dağlarında bulunan DSİ ait ana sulama kanalda serinlemek için giren Eyyübiye Belediyesinde çalışan ait  2 kepçe operatörü girdikleri kanalda boğuldular.
Olay İkindi saatlerinde Eyyübiye ilçesine bağlı bağlı Olgunlar mahallesi yanında bulunan DSİ kanalında meydana geldi. İddiaya göre Eyyübiye Belediyesinde kepçe operatörü olarak  çalışan Abdullah Doğan serinlemek için girdiği DSİ ait sulama kanalında çırpınışlarını gören arkadaşı Mehmet Cengiz onu kurtarmak isterken ikisi de akıntıya kapılıp kayboldu. Durumu fark eden arkadaşları olayı haber vermesiyle olay yerine sağlık ekibi, itfaiye su altı polis intikal etti. su altı polisi ve itfaiye'nin çabaları sonucu Abdullah Doğan ve Mehmet Cengiz'in cansız bedenlerine ulaşıldı. DSİ ait sulama kanalından çıkarılan iki arkadaş cansız bedenleri cenaze arabasına konularak otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49