Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfa’da 2 Kardeş Ve 1 Kuzen Pamuk Yığınlarında Ölü Bulundu

Olay Eyyübiye ilçesi Güzeller mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Güzeller mahallesinde pamuk toplayan aile gece saatlerinde yaşları 12 il 14 arasında olan Ali, Harun ve kuzenleri Hüseyin Tekdağ Kaybolduğunu fark etti. Aile tarlada arama yaparken çocukları pamuk yığınların içinde bulunan çukurda cansız bir şekilde buldu. Durum hemen Jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çocukların öldüğünü sapladı. Çocuklar otopsi yapılamak üzere Adli tıp morguna kaldırıldı.

Çocukların muhtemel oyun oynamak için girdikleri çukurda üstlerini pamukla örtmesi sonucu nefessiz kaldığı belirtildi. Çocukların Kesin ölüm sonuçları adlı tıpta çıkacak sonuçla belirleneceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49