Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa'da 180 kilo eroin ele geçirildi
Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü son yılların en büyük uyuşturucu operasyonu düzenledi. operasyonda 180 kilo eroin yakalandı. olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri, aldıkları istihbarı çalışmalar sonucunda Mardin-Şanlıurfa karayolunda TIR'la uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti.Mardin-Şanlıurfa karayolunda kent merkezine giriş yapan Abdullah G. idaresindeki   33 EH 833 plakalı TIR'da arama yaptı. Uyuşturucu bulmak için eğitilen köpek 'Dark'ın de katıldığı aramada, TIR'ın dorseye ait gizli bölmelerde  yapılan zulada, 180 kilo  eroin bulundu. Uyuşturucuyla ilgili TIR sürücüsü Abdullah G. gözaltına alındı.
Konu ile ilgili Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğünde açıklama yapan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ‘ Bir tırda yapılan arama da 180 kilogram eroin maddesi ele geçirildi Tırın yurt dışından geldiğini tespit ettik  ayrıca yakalanan eroin maddesi yaklaşık 500 bin kişiyi zehirleyecek miktardadır. Çocukları zehirleyenlere karşı hiçbir zaman müsama göstermeyeceğiz, birinci önceliğimiz, uyuşturucu ile mücadele olacaktır. Yavrularımızı, evlatlarımızı korumaya devam edeceğiz. Bu alanda hiçbir kötü niyetli alana fırsat tanımayacağız. ‘ dedi.
Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük operasyonu başarıyla gerçekleştiren Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ve emniyet personelini de tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49