Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Urfa’da 12 Yaşındaki Çocuk Sulama kanalında Kayboldu

Edinilen bilgilere göre olay, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Tarlabaşı kırsal mahallesinde meydana geldi. İddialara göre henüz nedeni bilinmeyen bir nedenden dolayı 12 yaşlarında bir çocuk DSİ'ye ait sulama kanalına düştü. Sulama kanalına düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar olayı sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine giden 112 Acil Servis ekipleri olay yerinde hazır beklerken, su altı arama kurtarma dalgıç polisler de sulama kanalında kaybolan çocuğun aramaya başladı. Sulama kanalında arama çalışmaları devam ederken, olayı duyan çocuğun yakınları da bölgeye geldi. Yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49