Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa yağan yağmur Çiftçiye umut oldu
Şanlıurfa’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağışlı hava çiftçilerin yüzünü güldürdü.
 
Şanlıurfa’da yaklaşık 1 Aydır yağmayan yağmur dün gece itibariyle yağmaya başladı.
Şanlıurfa’da 1 aydır yağmayan yağmur çiftçileri tedirgin etmeye başladı, Özellikle Harran’da yağmur duasına çıkıldı dün gece itibariyle yağan yağmur çiftçilerin yüzünü güldürdü.
 
Uzun süredir yağmurun yağmaması ova çiftçisini ciddi anlamda endişelendirmişti. Bölge çiftçisi "Bu sene de geçen yıl gibi kurak mı geçecek?" diye endişelenirken, yağan yağmur çiftçinin yüzünü güldürdü. Çiftçiler, " yağan yağmur ekinlerimize serum gibi geldi. Eğer bu günlerde yağmur olmasaydı, biz ekinlerimizden umudumuzu kesecektik. Ancak bu yağmurlarla ekinlerimizde canlanma oldu. Dileğimiz yağmurların mevsim normalinde seyretmesidir" dediler.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49