Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Urfa Valiliğinde Bayramlaşma Töreni

Valilik Şeref Salonu'nda Vali Abdullah Erin’nin ev sahipliğindeki törene; Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Milletvekilleri Zemzem Gülender Açanal, Halil Özşavlı, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, ile diğer kurum yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende, konuklarına hitaben bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, bayramın tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini diledi. Türkiye’nin önüne çıkarılan türlü tuzaklara rağman milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde bayrama girdiğini kaydeden Vali Erin, “Tüm zorlukları birlik ve beraberliğimizi koruyarak, Allah’ın izni ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde aşmayı başardık. Bugünlerde yaşamakta olduğumuz ekonomik saldırıları da İnşallah milletimizin ortaya koyduğu birlik ve beraberlik tablosuyla ve sergilediği güzel duruşla aşmaya başladık ve aşacağımızdan zerrece şüphemiz yok. Şanlıurfa’nın da siyasi farklılıklara rağmen bir araya gelerek birlik ve beraberliğini ortaya koyarak çok daha iyi noktalara geleceğinden hiç şüphe duymuyoruz. Bürokraside devleti temsil eden kesim olarak bizler siyasi alanda faaliyet gösteren milletvekillerimizin ve diğer arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak ve memleket hayrına yapılabilecek her türlü girişimde onların yanında durmak ve onları desteklemekten büyük memnuniyet duyacağımızı ifade etmek isterim” dedi.

“Birlikte çalışarak çok daha gelişmiş, daha müreffeh ve kardeşliğin hakim olduğu bir ili ortaya koyabiliriz” sözleriyle konuşmasına devam eden Vali Erin, “devletin ve milletin menfaatinden başka bir beklentisi olmayan bürokratlar olarak mesaimizin çoğunu eğitimden sağlığa, OSB’lerimizin geliştirilmesine, daha çok kişiye aş, iş sağlanmasına yönelik harcamalıyız. Kaybedecek bir dakikamız bile yok. Bu bilinç ve anlayışla önümüzdeki dönemi İnşallah çok daha iyi bir şekilde değerlendirmek suretiyle birlik ve beraberlik içerisinde diyaloğa sonuna kadar açığız. Geriye bırakacağımız sadece ortaya koyacağımız eserlerdir. Bu vesileyle hepinizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum, bayramın hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bayramlaşma programı İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile devam ederken çocuk yuvasında kalan çocuklarla bayramlaşmanın ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49