Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa uyuşturucu operasyonu
Diyarbakır'dan Mersine araçla 256 Kilo esrar götürmek isteyen şahıs Urfa'da yakalandı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda Diyarbakır ilinden Mersine götürülmek istenen Şeyhmus isimli şahsın yönetimindekiş 34 L 6010 araç şüphelenerek durduruldu.   Araç içerisinde yapılan aramada 256 kilo esrar ele geçirildi. Araç sürücüsü Şeyhmus isimli şahıs gözaltına alındı.  
İkinci olay Şanlıurfa’da sokak satıcılarına yöneilk yapılan bir diğer operasyonda ise 5 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Adreslerde yapılan aramalarda bir miktar satışa hazır uyuşturucu madde ile silah ele geçirildi. Olayla ilgili Reşit C., Orhan D., Metin D., Mehmet Y. İle Abdullah A. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49