Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa Tarihi Çarşıda Yangın
Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde meydan geldi. Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Gümüşkuşak Mahallesi 2940. Sokakta meydana geldi. Nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın bir mobilyacı dükkânın önünde bulunan kanepelerden başladı, dükkânı saran yangın yan tarafında bulunan diğer 3 dükkâna ve park haklinde bulunan arabaya sıçradı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale ederek yangının daha fazla büyümesini engelledi. Yangının nereden veya kimler tarafından çıkarıldığı bilinmezken meydana gelen yangında 4 iş yeri ve 1 otomobil hasar gördü. Maddi hasarın olduğu yangında can kaybı ve yaralanan olmadı.Yangını sündürme işleminden sonra itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını tamamladıktan sonra emniyet ekipleri yangının neden çıktığını belirlemek için inceleme başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49