Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Urfa Şubesine Sunay Getirilmesi Bekleniyor!
Şanlıurfa Vakfı 2 yıl sonra seçime gitti. 140 faal kurucu üyesi bulunan Şanlıurfa Vakfı yönetim kurulu tamamen değişti, Şanlıurfa Şubesinde de değişiklik bekleniyor Eski şube başkanı Dr. Müslüm Sunay’ın tekrar şube başkanlığına getirilmesi bekleniyor Şanlıurfalılar Dr. Müslüm Sunay’ın çok emeği var başta yoksul Şanlıurfalı üniversite okuyan binlerce gence vakıf olarak burs vermesi bir çok çalışmalarda bulunması taktir ile karşılanmıştı Müslüm Sunay’ın tekrar şube başkanlığına getirilmesi Şanlıurfa için büyük bir kazanç olacaktır diye konuştular Şanlıurfalılar yeni seçilen başkan Reşit Kemal Kılıç'a da yeni görevinde Başarlar dilediler
 
Şanlıurfa Vakfı'nın yeni. Yeni yönetimi Reşit Kemal Kılıç, Feyyaz Küçük, Adil Satıcı, Halil Bağıban, Neşet Karakoyunlu, Behzat Binici ve Adnan Demirkol'dan oluştu URFAHABERLER.COM olarak Şanlıurfa Vakfı’nın yeni. yeni yönetimine Başarlar dileriz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49