Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa şehitlerini uğurladı
Şanlıurfa'da Balıklıgöl Devlet Hastanesi önünde silahlı saldırıya uğrayan 2 polis memuru şehit oldu. Şehit Polisler memleketlerine uğurlandı.
Dün gece Eyyübiye ilçesi Balıklıgöl Devlet Hastanesi Acil Servis önünde önleyici hizmet görevini sürdüren 45 yaşındaki Tanju Sakarya Fatih Kılbey yakın mesafeden silahlı saldırıya uğradı. Biri Başından diğeri sırtından yaralan polis memurları önce görevli oldukları Balıklıgöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.Daha sonra Tanju Sakarya isimli polis memuru Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma hastanesine sevk edildi. Fatih Kılbey ise Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Sabaha karşı saat 03.00 sıralarında  her 2 polisin de şehit olduğu haberi geldi.
Şehit olan polisler için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Alpcan, AK Parti milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Kasım Gülpınar, Harran üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili M. Selim Polatkan, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, STK temsilcileri, Kamu kurum amirleri, şehit aileleri ve şehitlerin mesai arkadaşları katıldı.
Cenaze töreninde Şehit Tanju Sakarya'nın eşi Fatime Sakarya "Şehidimin kanı yerde kalmasın ben hemşireyim çok kan gördüm aşkımın kanı yerde kalmayacak verin bana bir silah ben intikamını alırım" dedi. Bir yıllık evli olan Fatime Sakarya eşinin tabuta sarılarak öptü.  Fatih Kılbey'in eşi Özdem ve 3 çocuğu babaların tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Anne Özdem çocuklarına sarılarak Babanızı götürüyorlar diye feryat etti.
Törende Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve Emniyet müdürü Eyüp Pınarbaşı 'Şehidin kanı yerde kalmayacağının sözünü verdiler.
Okunan duanın ardından şehit Tanju Sakarya memleketi Ankara'ya Şehit Fatih Kılbay memleketi Hatay'a uğurlandı.
Uğurlama töreninde Türk bayrağı açan vatandaşlar, şehitler ölmez, vatan bölünmez kahrolsun PKK sloganı attılar.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49