Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Urfa polisin büyük uyuşturucu operasyonu
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği 15 günlük operasyonda çok sayıda kaçak sigara, esrar, uyuşturucu hap, kaçak akaryakıt ve eroin ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) ekipleri, kent merkezinde 15 gün boyunca 30 ayrı olaya müdahale etti.
Şanlıurfalı vatandaşların ihbarı üzerine yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ve kaçak sigara ele geçirildi. Toplamda 48 şüpheli gözaltına alındı.
Ekiplerin sokak satıcılarına yönelik yaptığı operasyonlarda 442 kilogram esrar, 145 gram eroin, 122 adet extacy hap, 209 bin 410 paket gümrük kaçağı sigara, 12 bin 856 litre kaçak akaryakıt ve 208 kaçak cep telefonu ele geçirildi.
30 ayrı olaya müdahale eden ekipler, olaylarla ilgili 48 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 48 kişiden 6 kişi tutuklandı.
Emniyet çalışanları, Şanlıurfalı vatandaşların olaylara duyarlı olduklarını ve birçok operasyonu vatandaşlardan gelen ihbarlar sonucu yaptıklarını kaydetti. Uyuşturucu satıcılığı yapan kişilerin vatandaşlarca ihbar edilmesi sonucu operasyon düzenleyen ekipler, kent merkezinde uyuşturucu satıcılığını azaltmaya yönelik faaliyetlerini sürdüreceklerini belirtti.
Emniyet Müdürlüğü çalışanları, duyarlı davranarak, bu tür kişileri ihbar eden kişilere teşekkür ederken, herkesi bu anlamda duyarlı davranmaya çağırdı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49