Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Urfa otogarında yığılma
Suriye'nin Rakka kentine bağlı Tel Abyad ilçesinde, terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) ile Demokratik Birlik Partisi (PYD) arasındaki çatışmalardan kaçan çok sayıda Suriyeli, Suruç ilçesinden Türkiye'ye geçiş yapıyor.
Sınırdan geçiş yapan Suriyelilerin bir bölümü çadır kentlere yerleştirilirken bir bölümü de çevre illerdeki akrabalarına gitmek için otogara yöneldiler.
Savaştan kaçıp yaşama adım atmaya çalışan Suriyeliler otogarda kuyruk oluşturuyor. Bilet satışı yapan otobüs firmaları Suriyelerin Türkiye’ye giriş yapmasıyla bilet satışlarının arttığını belirtiler. Otobüs biletlerinin hepsini sattıklarını ve otobüslerin ful dolu hareket ettiğini söyleyen otobüs firmaları otobüste yer kalmayınca Suriyelilerin otogarda bir daki sefer için yer kapmaya çalıştıklarını söylediler.
Akrabalarına kavuşup rahat nefes almak isteyen Suriyeliler otobüslerle akrabalarının yanına gitmek için otogarda otobüslerde yer bulmaya çalışıyorlar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49