Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Urfa otobüsünde Tüfek Mermisi Ele Geçirildi
Adana'da otoyolda durdurulan otobüste bir miktar otomatik tüfek mermisi ele geçirildi. Aracın "sınır bölgesine" gitmediği Şanlıurfa'dan Adana yönüne geldiği belirtildi.
 
Adana'da silah yüklü olduğu iddiasıyla Emniyet Özel Harekat Müdürlüğü'ne çekilen aynı firmaya ait iki otobüsten battaniyeye sarılı çok sayıda mermi çıktı.
TÜFEK MERMİSİ ELE GEÇİRİLDİ
AA muhabirinin yetkililerden aldığı bilgiye göre, Ceyhan -Adana otoyolunda kent girişindeki rutin yol kontrolleri sırasında birotobüs durduruldu. Ekiplerin araçta yaptığı aramada bagajda çuval ve battaniyeye sarılı vaziyette bir miktar otomatik tüfek mermisi ele geçirildi.
Araçta yolcu olmadığı, şoför ve yanındaki kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
SINIR BÖLGESİNE GİTMİYORDU
Otobüsün "sınır bölgesine" gitmediğine dikkati çeken yetkililer aracın Şanlıurfa'dan Adana istikametine geldiğini ifade etti.
Konuyla ilgili geniş çaplı araştırmanın sürdüğünü belirten yetkililer, ele geçirilen mermilerin "yurt içindeki terör odakları"na gidebileceği ihtimali üzerinde de durulduğunu kaydetti.
Kaynak: AA 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48