Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Urfa Mitingine Sağlık Bakanı Katılacak
15 Temmuz’da ‘Darbe Girişimi’nin ardından başlayan ‘Demokrasi Nöbeti’ yarın Şanlıurfa’da düzenlenecek ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ ile sona erecek.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yarın Rabia Meydanı’nda yapılacak ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne tüm Urfalıları davet etti. Şanlıurfa Milletvekillerinden Mehmet Akyürek, Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Eşref Fakıbaba, İbrahim Halil Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yarın düzenlenecek mitingle ilgili bir basın toplantısı düzemeyerek, Urfalıları mitinge davet ettiler.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti;
“Şanlıurfa halkına teşekkür ediyorum. Şanlıurfa dik duruşuyla bizim iftihar vesilemiz olmuştur, bu milletin dik duruşu olmuştur. Buna katkı sağlayan tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Demokrasi Nöbeti,  Başkomutanımız Cumhurbaşkanı açıkladı;  Yenikapı’da büyük bir mitingle yarın akşam sonlandırılacak. Bizde Şanlıurfa’da büyük bir miting yapacağız. Bu miting için Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanıyla, Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanıyla, HÜDAPAR Şanlıurfa İl Başkanını mitingimize davet ettik. İnşallah onlarla beraber meydanda olacağız. Bu mitingimize Sağlık Bakanı Recep Akdağ da katılacak. Mitingimizin ismi Demokrasi ve Şehitleri mitingidir.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49