Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa Kalesi Yeniden Açılıyor
 Kültür Varlıkları ve Müzeler  Genel Müdürü V. Abdullah Kocapınar, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür yardımcısı V. Zülküf Yılmaz,  Daire Başkan V. Yakup Harmanda, ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa’da bulunan tarihi yerleri ve devam eden kazı çalışmalarını yerinde incelemek üzere Şanlıurfa’da bir dizi incelemelerde bulundular. Kültür varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Heyetine İl Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldız, Müze Müdürü Müslüm Ercan, Gaziantep Röleve Müdürü Mustafa Ayar da eşlik ettiler.

Şanlıurfa Kalesi’nde devam eden restorasyon ve kazı çalışmalarını inceleyen Kültür Varlıkları ve Müzeler  Genel Müdürü V. Abdullah Kocapınar  ilgililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vatandaşlar 19.04.2013 tarihinde meydana gelen çökme sonucu ziyarete kapatılan kalenin, yeniden ziyarete açılması için Genel Müdürden talepte bulundular. Talepleri değerlendiren heyet, kazı alanı çevresinde gerekli güvenlik tedbirlerinin alınıp 08.06.2013 Cumartesi günü ziyaretçilere açılmasına karar verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49