Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Sancaktepe -Şanlıurfaspor Karacadağda Bakım Çalışması karakopru

Bu haber kez okundu.

Urfa İş-Kur Önünde Uzun Kuyruk Oluştu
İŞKUR’un Toplum Yararına Çalışma projesi kapsamında Şanlıurfa’da İŞKUR üzerinden devlet kurumlarında geçici olarak çalışmak isteyen işçilerin başvuruları bugün başladı. Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan ve işsizlik oranların en yüksek olduğu iller arasında olan Şanlıurfa’da başvurularla birlikte İŞKUR önündeki manzara değişmedi. Sabahın erken saatlerinde gelen ve 6 aylık geçici işte çalışmak isteyen vatandaşlar metrelerde kuyruk oluşturdu. Adeta işsizlik kervanın oluştuğu İŞKUR kapısında vatandaşlar 6 aylık geçici işi için kayıtlarını yapmaya çalışacak.
Başvuru sırası bekleyen vatandaşlar sabahın 4 ve 5’inden beri buraya geldiklerini belirtti. Uzun kuyrukların oluştuğu İŞKUR başvurusunda sırada bekleyen vatandaşlar arasında kısa süreli tartışmalarda yaşandığı bildirildi. Güvenlik güçleri ise herhangi bir olumsuz durumun oluşmaması için güvenlik önlemi aldı.
Bugün başlayan İŞKUR başvurulara Cuma günü mesai bitimine kadar sürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49