Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Urfa Emniyetinden sürücülere uyarı!
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, 29 Mayıs 2013 tarihinden önce düzenlenmiş sürücü sertifikalarının sürücü belgesine dönüştürülmesi konusunda vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamada dönüşüm için son günün 29 Mayıs 2015 olduğu belirtildi.
Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğinin geçici 2. maddesinde yapılan değişiklikle, 29 Mayıs 2013 tarihinden önce düzenlenmiş sürücü sertifikalarının sürücü belgesine dönüştürülmesi için verilen iki yıllık süre dolmak üzere. 29 Mayıs 2015 tarihine kadar sürücü belgesine dönüştürülmeyen sertifikalar geçerliliğini kaybedecek. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada “29.05.2013 tarihinden eski sürücü sertifikaları olanların sürücü belgesi alma hakkını kaybetmemeleri için 29.05.2015 tarihine kadar Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir” denildi ve şu ifadeler eklendi;
“Bu durumda olan vatandaşlarımızın haklarını kaybetmemeleri için 24.05.2015 ile 29.05.2015 tarihleri arasında randevu almadan da Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne müracaat etmelerine imkân tanınmıştır.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49