Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa Emniyeti’nde Görev Değişikliği
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nde şube müdürü ve komiserlerin de aralarında bulunduğu birçok memurun yeri değişti. Asayiş şube müdürü Hüseyin Taşdemir Teknolojileri Şube Müdürlüğe getirildi. Yerine  Güvenlik Şube Müdürü Ekrem Ersen Emeksiz getirildi.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nde şube müdürü ve komiserlerin de aralarında bulunduğu birçok memurun yeri değişti. Asayiş şube müdürü Hüseyin Taşdemir Teknolojileri Şube Müdürlüğe getirildi. Yerine  Güvenlik Şube Müdürü Ekrem Ersen Emeksiz getirildi. Siverek İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Müdürlüğü’ne verildi.  Siverek Emniyet Müdürü’nün yerine de Halil Atabey getirildi. Sarayönü Karakol’una Amiri Erhan Akgül, Çocuk Şube’ye Serkan Odabaşı ve Yenişehir Karakolu’na Özkan Toptaş getirildi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49