Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Urfa düğününde dolarlar havada uçuştu
 Şanlıurfa’lı işadamı Habip Gülebak’ın oğlu Ramazan Gülebak Fatma İnal ile muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Düğünde dolarlar havada uçuştu.

Şehitlik çamlık düğün ve konferans salonunda yapılan düğüne yaklaşık 1500 kişi katıldı. Düğüne Şanlıurfa Ak parti il başkanı Av. Yusuf Eğilmez. HDP Şanlıurfa milletvekili İbrahim Ayhan, BDP il Başkanı Celalettin Erkmen, Baro Başkanı Ali Fuat Bucak, Haliliye Belediye Başkan yardımcısı Ferhan Karaçizmeli, Urfanatik Gazetesi imtiyaz sahibi Tahir Gülebak, siyasetçi, işadamı, Gazeteci, esnaf ve vatandaş katıldı.

Gelin ve Damadın Nikahı Haliliye Belediye Başkan yardımcısı Ferhan Karaçizmeli kıyarken şahitliği HDP Şanlıurfa milletvekili İbrahim Ayhan, BDP il Başkanı, Baro Başkanı Ali Fuat Bucak yaptı. Ayhan geline aile cüzdanının vererek bir yastıkta mutluluklar diledi.

Düğünde müzik eşliğinde eğlenen vatandaşlar dolar yağmuruna tutuldu.  Davulcular dolarları valizlere doldurdu.  Geline beşi bir yerde, bilezik,  ağıtma, freng bağı, ve kordon bağı takıldı. Gelen konuklara Urfa kebabı ikram edilirken gece geç saatlere kadar halaylarla devem etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49