Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfa Domatesi Rusya Krizinden Etkilendi
 Şanlıurfa Suriye savaşı ve Rusya krizi Domatesi vurdu.
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Sağlık mahallesinde domates ekimi yapan İbrahim Demir, domates tarlada kaldığını şu anda para etmediğini maliyetinin 50 kuruş olduğunu belirten Demir,", Şu an fiyatlar 40 kuruş, fakat tüccar yine almıyor. Alıcı bulamıyoruz özelikle Rusya ihracatı durunca Domatesler elimizde kaldı bu fiyata bile alıcı bulamıyoruz böyle giderse domatesler çürüyecek çünkü maliyeti değil toplamak için işçi parasını bile çıkartamıyoruz önceki yıllar Domates'den para kazandık ama bu yıl zarar ettik. Para etmediği için domatesler tarlada çürümeye başladı böyle giderse seracılığı bırakmak zorunda kalacağız alternatif ürüne bakacağız Suriye'deki savaş ve Rusya krizi bizi çok etkiledi böyle giderse önümüzdeki yıl domates ekimi yapmayacağız çünkü bu yıl çok zarar ettik" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49