Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da yasak kalktı Balıklıgöl'de akın başladı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını başta sağlık olmak üzere, eğitim, ekonomi ve yaşam şartları üzerinde olumsuz etkili oluşturdu. Türkiye’de koronavirüse bağlı olarak vaka ve ölüm sayılarında yaşanan artış kısıtlamaları da beraberinde getirmişti. Uzun bir aradan sonra Türkiye’nin 81 ilinde salgın nedeniyle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması vakaların düşmesiyle birlikte son buldu.

Şanlıurfa’da vaka sayılarının azalma gösterdiği iller içerisinde yer almasıyla birlikte hafta sonu yasaktan muaf olan iller arasında yer aldı. Kente kısıtlama sonrası ilk defa cadde ve sokaklarda yoğunluk yaşanırken, uzun bir süredir hafta sonu kısıtlamasında ziyaretçi almayan Balıklıgöl’de ise ziyaretçi yoğunluğunun yaşandığı görüldü.

Şanlıurfa’da hem güzel hava hem hafta sonu hemde kısıtlamanın son bulduğu günlerde vatandaşlar, kentin çeşitli yerlerinde bol bol zaman geçirdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49