Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da yangın paniğe neden oldu

Yangın gece geç saatlerinde Haliliye ilçesine bağlı Eski TEDAŞ binası yanında bulunan bir iş merkezinin teras katında meydana geldi.Edinilen bilgiye göre 4 katlı iş merkezinin çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar polis, itfaiye ekiplerine haber verdi.

Polisler, bina etrafında geniş güvenlik önlemleri alırken Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler ise kapıların kapalı olmasından dolayı yangına teras kattaki yangına itfaiye aracının merdiveniyle müdahale edildi.

Yangın söndürme çalışmalarına başlayan itfaiye, yarım saatlik çalışma sonucunda yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü.

Çıkan yangında herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49