Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Trafik Yoğunluğu Vatandaşlara Zor Anlar Yaşatıyor
Şanlıurfa'da 2018-2019 yılında Kent genelinde 800 bin öğrenci ders başı yaptı. Servislerin yola çıkmasıyla ve Kentte devam eden yol çalışmaları nedeniyle alternatif yollarında az olması nedeniyle vatandaşlar trafikte zor anlar yaşıyor. Şanlıurfa’da artan trafik yoğunluğu vatandaşları çileden çıkarıyor.
Özellikle sabah ve akşam saatlerinde çoğu yolda yoğunluk yaşanırken, Çevik kuvvet kavşağı ve Karakoyun Köprülü Kavşağı'nın yapım çalışmalarının sürdüğü yollarda ise trafik, içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ayrıca Balıklıgöl ve çarşı bölgesinde devam eden trambüs yol çalışmaları nedeniyle çarşı merkezine girilemiyor.
Çevik Kuvvet köprülü kavşağı yapımı nedeniyle, kent nüfusunun önemli bir kısmını oluşturan Karaköprü’de ikamet eden vatandaşlar da durumdan şikayetçi. Bir süre önce inşaatının kaynak yetersizliği ile yavaşladığını iddia edilen Çevik Kuvvet köprülü kavşağının yapımı nedeniyle Diyarbakır yönüne yol akışı Maşuk ve otogar tarafından sağlanıyor. Yine burada da alternatif yolların yetersizliği nedeniyle sabah ve akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Sürücüler ise, devam eden yol yapım çalışmalarının hızlandırılmasını, okulların açılmasıyla birlikte trafiğin kilitlenme noktasına geleceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49