Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Tarım İşçilerini Taşıyan Araç Kaza Yaptı, 3 Ölü, 17 Yaralı

Kaza, Haliliye ilçesi  Kısas Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre,  Şanlıurfa'dan alınan tarım işçilerini seraya taşıyan Atilla Ateş idaresindeki 63 DP 614 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen Orhan Çakmak'ın kullandığı 38 KV 746 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada minibüs, yol kenarına devrilirken, otomobil ise, tarlaya uçtu.   Kazada otomobil sürücüsü Orhan Çakmak olay yerinde  hayatını kaybetti, 18 işçi yaralandı. Kazanın haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda Ambulans ve itfaiye sevk edildi. Yaralılar Ambulanslarla Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sera Baylan ve Hamit Kaya yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazayı haber alan yakınları hastanelere akın etti. Kaza nedeniyle Kısas yolunda uzun araç trafiği meydana geldi. Araçların çekilmesiyle yol normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
UrfaKazaTrafık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49