Öne Çıkanlar gıda İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Taksi İle Otomobil Çarpıştı, Baba Ve 2 Oğlu Öldü

Kaza, Şanlıurfa-Diyarbakır yolunun Kabahaydar Kavşağı mevkisinde meydana geldi. Edilen bilgilere göre Sürücüsü henüz öğrenilmeyen 33 DZY 42 plakalı otomobil ile hac ziyaretinden dönen İbrahim Halil Karaman yönetimindeki 63 T 0260 plakalı ticari taksi çarpıştı. Kazada baba Mehmet Emin ile oğlu Reşit ve Ömer Kahraman ağır yaralandı. Sürücülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Ağır Yaralan baba Mehmet Emin ile oğlu Reşit ve Ömer Kahraman Ambulans ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılan cenazeler işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49