Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Suriye'ye 3 Tır Yardım Malzemesi

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu öncülüğünde kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşlarınca toplanan yağ, un, şeker ve giyim malzemesi bulunan yardım kolilerini taşıyan tırlar, Yenice Mahallesi'nde düzenlenen törenle Suriye'nin İdlib kentine uğurlandı.

Eyyübiye ilçesi Yenice mahallesinde düzenlenen törene, Vali Abdullah Erin, Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve STK temcililer katıldı.

Törende konuşan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin,“Bir Aradayız, İdlib’in Yanındayız” kampanyasına Valiliğimiz öncülüğünde destek veren Şanlıurfa STK İnsani Yardım Platformu, İdlib’ten Türkiye sınırına dayanan savaş mağduru kardeşlerimiz için 3 tır insani yardım malzemesiyle yola çıktı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Şanlıurfalı kardeşlerimiz ev sahipliği ve ensarlığını en güzel şekilde sergilemeye devam ediyor. Bugün de sivil toplum kuruluşlarımızın girişimleriyle toplanan 3 tır yardım malzemesini Suriye'nin İdlib kenti kırsalına gönderiyoruz. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem ise,"Gönderdiğimiz malzemeler bir nebzede olsa onların yaralarına merhem olur inşallah. Yardımlarda emeği geçenlerden Allah razı olsun." ded,.

Yapılan konuşmaların ardından 3 tır insani yardım malzemesi İdlib'e gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49