Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Sulama Kanalına Düşen Gençten Acı Haber Geldi

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesine bağlı eski havaalanının yanında bulunan Devlet Su İşlerine ait sulama kanalına giren 18 yaşındaki Ali Çiftçi bir anda suda kayboldu. Çiftçi'nin akıntıya kapıldığını gören çevredekiler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye dalgıç polisler ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sualtı polisleri yaptıkları arama çalışmalarında Gencin cansız bedeni düştüğü yerden yaklaşık bir kilometre ilerisinden bulundu. Çiftçi'nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49