Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Urfa'da soğuk havada sokakta kalan vatandaşa sahip çıkıldı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesine bağlı Asya Mahallesi'nde 5170. Sokak’ta evsiz bir vatandaş, donma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı bilgisi üzerine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğümüz ekipleri sahip çıktı.

  1. yağan kar ve eksiye ulaşan soğuk hava en çok sokakta yaşayan vatandaşları etkiledi. Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Asya mahallesinde dondurucu soğukta evsiz dışarıda kalan yabancı uyruklu vatandaşa ulaştı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin talimat ile Eyyübiye belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğümüz ekipleri ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı ekipler harekete geçerek yaşlı adamı bulunduğu yerden araçla alarak ilk başta sağlık kontrolü için hastaneye götürdü. Burada ilk tedavisi ve kontrolleri tamamlanan vatandaş rehabilitasyon merkezi, izolasyon birimine alındı. Vatandaş, izolasyon biriminde kalırken sağlık raporu, kimlik ve daha rahat bir ortamda kalması için uygulanacak hizmet modeli ile ilgili çalışmaların devam edeceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48