Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Sobalar Kuruldu

Kent merkezinde havaların akşam saatlerinde soğumasıyla beraber, evlerde yanan soba bacalarında duman tütmeye başladı. Kış mevsiminin yaklaşması ve havaların soğumasıyla birlikte Urfa'da özellikle kırsal mahallelerde ikamet eden vatandaşlar hazırlıklarını tamamlaya başladı. Kışlık odun ve kömürlerini almaya başlayan vatandaşların bir sonraki durakları ise sobacılar oluyor.

Vatandaşlar ise, kışın ısınmak için odun ve kömürlerini temin ettiler. Havaların gecelerde hissedilir derecede düşmesiyle evlerinde ve işyerlerinde sobalarını yakmaya başlayan vatandaşlar, dışarıda hissedilir derecede havaların soğuduğunu söylediler. Vatandaşlar: “ Birkaç gündür yağan yağmur ve ardından bazı bölgelerde yağan karla birlikte havalar iyice soğudu. Havaların soğumasıyla birlikte bizlerde sobalarımızı kurduk” dediler. Öte yandan vatandaşlar,kış başlalar başlamaz hava kirliliğinin de başladığını ifade ettiler.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHavaSobaSogukDuman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49