Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Silahlı Kavga: Çok Sayıda Yaralı!

Edinilen bilgilere göre olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre aralarında alacak verecek davası olan Alan ailesi ile Özmen ailesi arasında sözlü tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Sokakta başlayan ve evin içine içinde devam eden Pompalı tüfek ve silahların kullanıldığı kavgada 7 kişi Alan ailesinde, 4 kişi de Özmen ailesinde toplamda 11 kişi yaralandı. Öte yandan olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve emniyet ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Şanlıurfa’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49