Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Silahlı Kavga, 6 Ölü, 6 Yaralı
Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Çeltik köyünde meydana geldi. İddiaya göre aralarında daha önce de arazi anlaşmazlığı bulunan akraba iki aile fertleri arasında çıkan silahlı kavgada olay yerinde 4 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı. Yaralanan şahısları hastaneye kendi imkânları ile yetiştirilmek isterken yolda olayla alakaları olamaya iki kişiye de arabayla çarptılar. Meydana gelen olayda iki kişi ile birlikte toplam 6 kişi hayatını kaybetti. yaralanan 6 kişi de ilk olarak Siverek Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Çeltik kırsal mahalleye çok sayışa jandarma ekipleri sevk edilirken köye giriş ve çıkışların ise yasaklandığı öğrenildi. Yaşanan silahlı kavgada, Zozan İzol, Mustafa Serdar İzol, Murat İzol, Serdar Delen, Hakki İzol ve Rıdvan Buluş hayatını kaybederken, Cihan İzol, (55), Serhat Ferman İzol (28), Cemal İzol (55), Mehmet Metin İzol (24), Yusuf Rojhat İzol, (16) yaralandı.
Öte yandan olayla alakası olmayıp araçların çarpması sonucu hayatını kaybeden iki kişinin akrabaları hastaneye batı. Olayların giderek tırmanması sonucu jandarma ve polis ekipleri havaya ateş açarak kalabalığı dağıtabildi. 2 çocukla birlikte toplam ölü sayısının 6 olduğu belirlendi. Olay yerine çok sayıda jandarma ekipleri sevk edilirken köye giriş ve çıkışların yasaklandığı belirtildi.
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, İlçe Emniyet Müdürü Teoman Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Hayri Yazıcı da yoğun güvenlik tedbirlerinin alındığı hastaneyi ziyaret etti. Güvenlik tedbirlerini denetleyen Vali Erin ve beraberindekiler, olay ve yaralılarla ilgili detaylı bilgi aldı.
Son olarak yaralanan 6 kişiden Cihan İzol, Ferman İzol ve Cemal İzol ve ismi öğrenilemeyen bir yaralı Şanlıurfa Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken yaralanan iki kişi de Diyarbakır’daki hastanelere kaldırıldı.

Anahtar Kelimeler:
Urfahaber6 Yaralı6 Ölü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49