Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Silahlı Kavga, 3 kardeş öldü,  3 kişi Yaralandı

Olay , Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Höyükyanı ve Gölçük köyleri arasında meydan geldi. İddiaya göre Boğaakça ve Toraman aileleri arasında sulama yüzünden başlayan tartışma sopalı,silahlı bıçaklı kavgaya dönüştü . Kavgada, Murat, Salih ve Ahmet açılan ateş sonucu, Zeki, Adil ve İmam Boğaakça kardeşler ise taş, sopa ve bıçakla yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri yaralılar ilk müdahalesinin ardından Ambulanslarla Suruç devlet hastanesi ile Mehmet Akif İnan eğitim ve araştırma hastanesi ile Harran üniversitesi Tıp fakültesine götürüldü. Tedaviye alınan yaralılardan Murat, Salih ve Ahmet Boğaakça kardeşler, tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı. Jandarma olayın yaşandığı mahallede ve Yaralıların olduğu hastanelerde yoğu güvenlik önlemleri alındı. Kavgada hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Jandarma kavgaya karışan yakalaması için çalışma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
4 Yaralı2 Ölü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49