Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa'da silahlı kavga, 2 ölü, 4 yaralı
Kavga Viranşehir ilçesi Urfa caddesinde meydana geldi.iddiaya göre Kümnekşan aşiretine mensup Güneş ve Geldi aileleri arasında sözlü tartışma kısa sürede silah, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada, 3'ü ağır 6 kişi yaralandı.Yaralılar özel araç ve olay yerine çağrılan ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Mehmet Geldi ile Sinan Geldi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yarılardan durumu ağır olan bir kişi Şanlıurfa'ya sevk edilirken, diğer yaralıların tedavisine devam ediliyor. Polis ekipleri iki aile arasında yeni bir çatışma yaşanmaması için mahallede yoğun güvenlik önlemi aldı.

Anahtar Kelimeler:
4 Yaralı2 Ölü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49