Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Silah Operasyonu, 3 Gözaltı

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından Suruç ilçesine operasyon düzenlendi. Elde edilen istihbarat üzerine evlerinde silah sakladıkları belirlenen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda ikamet eden M.G.Y., S.Y., S.Y., Ö.Y. ve E.Y. isimli şahısların ev ve eklentilerinde eş zamanlı olarak yapılan arama sonucunda, 1 adet yandan şarjörlü makineli tabanca, 1 adet bu makineli tabancaya ait şarjör, 1 bin adet 7,62 mm. çapında fişek, 2 adet ruhsatsız 9 mm. çapında tabanca, 2 adet bu tabancalara ait şarjör, 32 adet 9 mm. çapında mermi ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.Operasyonda 3 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılardan adli mercihlere teslime edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49