Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Sevgililer Gününde Öyle Bir Hediye Verdi Ki!

21 Çocuk sahibi Ahmet Güneş,Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör unsurlarına yönelik başlattığı ve Zeytin Dalı Harekatına destek olmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla 14 Şubat Sevgililer Gününde eşine çiçek yerine zeytin dalı uzattı.

Daha önceki eşi vefat ettiği için Zehra Eles'le evli olan Ahmet Güneş'in 7'si erkek 14'u kız olmak üzere 21 çocuğu bulunuyor. 180 torunu bulunan Ahmet Dede, ve eşi aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hayranı Eşi Zeliha Eles'le birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı ve 25 Subat'ta yapılacak olan AK Parti Şanlıurfa Kongresine hazırlanan Ahmet Güneş, Torunlarıyla birlikte Zeytin dalı harekatına katılmaya hazır olduklarını belirten Güneş," Amacım farkındalık oluşturup, bütün herkesin Mehmetçiğe gönül birliğiyle büyük bir gönül bağı oluşturması. Allah Mehmetçiğimizi muzaffer kılsın, Vatan için ölmeye hazırız"dedi.

Ahmet Güneş'in eşi Zehra Eles ise, hayatında ilk defa hediye aldığını belirterek Zeytin dalının kendisi için çok anlamlı öldüğünü söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48