Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Sele Kapılan Askerlerden Acı Haber Geldi

Olay Akçakale-Ceylanpınar yolunun 35 kilometresine meydan geldi. Alınan bilgilere göre, Yeşiltepe'de bulunan İkinci hudut Taburunda görevli 4 askerin bulunduğu zırhlı personel taşıyıcı dün gece aşırı yağıştan dolayı taşıyan Koçer Deresinde suyu kapıldı. Askerlerden 2'si, devrilen askeri araçtan kendi imkânlarıyla çıkarken, diğer 2'si de sel suyuna kapılıp, gözden kayboldu, Olayın haber verilmesi ile Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama Timi, askerler ve itfaiye ekipleri ve iş makineleri sevk edildi. Vali Abdullah Erin, İl Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu ile askeri yetkililer, bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi. Yaklaşık 15 saat sonra sele kapılan 2 Askerin cansız bedenine ulaşıldı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaAskerSel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49