Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Sebze ve Meyvelerin Fiyatları Düştü

Şanlıurfa'da Ramazan ayının ilk günlerinde Semt pazarlarında ürünlerin fiyatlarında yükselmeler oldu.Havaların sıcak olmasından dolayı ve Ramazan ayının son günlerine doğru gelinirken sebzeler yerine genellikle meyveler tercih edildiği için fiyatlarda gerilme meydana geldi.

Genelde sıcakların etkili olduğu kentte 1-3 TL arasında satılan domates, patlıcan, salatalık gibi sebzelerin kilosu 1 TL'ye kadar düştü. Kirazın kilosu 4 TL, kayısı 2 TL, şeftali ise 2 TL’den satılıyor. Esnaf, “Bu sene sebze fiyatları çok ucuzladı. Meyve fiyatları biraz yüksek. Ağaçlara su vurması ve soğuk gibi nedenlerden fiyatları biraz yüksektir. Meyve hariç fiyatlar piyasa şartlarında normaldir” diye konuştu. Öte yandan, soğanın kilosu 1 TL n, patatesin ise 2 TL’den satışa sunuluyor.

Pazarda alışveriş yapan bir vatandaş ise Ramazan ayının ilk haftası baya bir yükseliş olduğunu sonraki haftalarda ise düşüş meydana geldiğini söyledi.Aynı vatandaş ramazanın ilk haftalarında yükseliş olup sonradan düştüğünü ifade ederek bir meyvenin Ramazanının ilk haftası 6 TL olduğunu sonraki haftalarda ise 3 TL 'ye düştüğünü belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49