Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Sahte Para Operasyonu, 5 Gözaltı
Edilen bilgilere göre, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü son günlerde sahte parada sahtecilik suçlarının artmasın üzerine çalışma başlattı. Polis Kentte piyasaya sahte para süren şüpheliler takibe aldı. Sahte paraların Gaziantep'te bir iş yerinde basılarak çevre illerde dağıtıldığının tespit edilmesi üzerine Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kom Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte düzenlenen operasyonda 5 şüpheli şahıs suçüstü gözaltına alındı.İş yerinde yapılan aramada çok sayıda TL baskısında kullanılan kalıp, soğuk mühür, hologram, ABD Doları, Irak Dinarı baskı kalıbı, bilgisayar, yazıcı, fotoğraf kesme makinesi ve toz boya baskı makinesi ele geçirildi. İş yerinde sahte para yanında yeni kimlik kartı, sürücü belgesi ve polis tanıtım kartları gibi her türlü resmi belgenin sahtesini yapıldıkları görüldü. Şüpheli şahıslardan A.Ç. sahte kimlik taşıdığı, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, başkasına ait banka ve kredi kartlarının kullanılması, tehdit ve sahtecilik suçlarından toplam 19 adet suç kaydının olduğu ve 28 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasına arandığı tespit edildi. Gözaltına alınan 5 şüpheli sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49