Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Urfa'da "Sağlıkta Halka Farkındalık Yaratma" Projesi

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ve TOki Genel Müdürlüğü tarafından Maşuk TOKİ Yasir Camii mevkiinde, sabah 9:30 ile 15:30 saatleri arasında bilgilendirme standı kuruldu.

"Sağlıkta halka farkındalık yaratma" projesi kapsamında yapılan çalışmada tarama, sağlıklı yaşam ve obezite araçları kuruldu; ağız diş taraması, kanser taraması, vücut analizi ve beslenme değerlendirilmesi, halka karbon monoksit ölçümü yapılarak, kuduz hastalığına karşı farkındalık, aşı ile önlenebilen hastalıklarda korunma ile ilgili halka bilgilendirme yapıldı.

Kurum tarafından bastırılan tişört, broşür, magnet, balon, uçurtma, çocuklara diş macunu dağıtımı gerçekleştirildi. Etkinliğe İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Himmet Durgut, Halk Sağlığı Başkanı M.Yaşar Şimşek, TOKİ Genel Müdürü, Karaköprü Belediye sorumlusu, birim sorumluları, ilçe sağlık müdürleri ve sağlık personelleri de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49