Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Mahalle Kavga Anonsuna Giden Polis Ekibine Sürpriz
Ülkemizin iç güvenliği ve iç huzurunun sağlanması adına gecesini gündüzüne katıp çalışan Türk Polis Teşkilatının 174. Yıl dönümü dolayısı ile Urfa’da polislere yapılan sürpriz herkesin takdirini toplandı. Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Şıh Maksut mahalle sakinleri 10 Nisan kutlamalarından dolayı polislere sürpriz yaptılar. 155’i arayıp mahallede kavga var ihbarı üzerine hemen olay yerine intikal eden polisler olay yerine vardığında ortada bir kavganın olmadığını kendilerini bekleyen tatlı bir pastanın olduğunu görünce yapılan sürpriz karşısında şoke oldular ellerinde Türk bayrakları ve pastayla polis teşkilatı günün kutlayan mahallelilerin hareketine Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu tarafından takdirle karşılandı.
Sosyal medya hesabı üzerinde sürpriz anına ait videoyu paylaşan Tipioğlu şu açıklamada bulundu. “Şanlıurfa’da Şıh Maksut mahallemizde kavga anonsuna giden ekiplerimize, mahalle sakinlerimiz tarafından sürpriz 10 Nisan kutlaması, teşkilatımızla vatandaşlarımız arasındaki güven ve itimat bağının bir göstergesi, emeği geçen Şıh Maksut mahallesi sakinlerine teşekkürler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49