Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Logardan Çıkan Pis Su Hastalık Saçıyor
Eyyübiye ilçesi Sağlık mahallesi sakinleri SUSKİ'ye tepki gösterdi, iddiaya göre bir buçuk yıldır logardan taşıyan pis nedeniyle evlerde durulmadığını belirtiler. Yaklaşık 1,5 yıldır alt yapı sorunu çeken mahalleli, yetkilileri göreve çağırdı. Mahalleli, alt yapı yetersizliğinden pis kokulardan geçilmediğini sürekli logardan taşıyan pis yüzünden çocukların hastalandığını ifade etti.
Evlerinin hemen dibinde tıkanan kanalizasyondan taşan pis su, tehlike saçıyor. Kanalizasyon borularının tıkanması sonucu logarlardan taşan pis suyun, dışarıda göllendiği görüldü. Pis sudan gelen kokuların kendilerini rahatsız ettiğini belirten vatandaşlar yetkililerin sorunlarına duyarsız kaldığını ileri sürdü.
Sağlık mahalle sakini Mustafa Özgen, "Yaklaşık 1,5 yıl önce alt yapımız yapıldı fakat logardan pis su hiç kesilmedi, pis su evimizin içine kadar geliyor, gece pis kokudan yatamıyoruz çocuklar pis nedeniyle sürekli hasta düşüyor. Yetkinliler geldiler fakat bir çözüm olmadı"dedi.
Mehmet Salih Çelik, "Bizim ŞUSKİ'den ricamız bu pis su rezilliğine bir el atsın mahallemize büyük bir masraf oldu fakat bu logarlar 10 günde bir patlıyor. Biz çok mağdur oluyoruz yetkililer buna bir çözüm bulsun"şeklinde konuştu.
Halil Demirağa ise ," Arkadaşların dediği gibi her gün patlıyor mağdur durumdayız biz daha ne kadar bu pis suyun kokusunu çekeceğiz bu köyün alt yapısı yapıldı, fakat sağlam yapılmadı, kim yaptıysa gelip bir gözden geçirsin"dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSaglıkSuLogarPıs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49