Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

Urfa'da korkutan yangın

Alınan bilgilere göre yangın Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bulunan Hürriyet mahallesinde meydana geldi. Ömer Yüksel caddesinde bulunan bir hurda dükkanında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Hurda dükkanında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek, siyah dumanların yükselmesine neden oldu. Çevrede bulunan evlerde oturan mahalle sakinleri dumandan rahatsız olurken, itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine giderek, hurdalık alanda çıkan yangına müdahale etti. Küçük patlamaların yaşandığı ve kara dumanların yükseldiği yangında vatandaşlar panik yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49