Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da kaza, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı  Yaralandı

Kaza Şanlıurfa - Diyarbakır yolu 15 Temmuz şehitler alt geçitte meydana geldi. Alınan bilgilere göre Beşir Y.'nin kullandığı 34 AN 2237 plakalı otomobil ile Hülya Kaymaz'ın kullandığı 63 B 7127 plakalı cip çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılardan biri, vatandaşların uzun uğraşları sonucu araçtan çıkartılabildi. Yaralılar, olay yerine giden ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada yaralanan bayan sürücü Hülya Kaymaz'ın AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olduğu öğrenildi. Kaymaz Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyor ve hayati tehlikesinin hala bulunduğu öğrenildi. Kaymaz'ın yakınları dua talebinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48