Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Kamyon Evin Bahçesinde Girdi

Kaza, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi mahallesinde yaşandı. Edilen bilgilere göre ,Ev taşıma sırasında freni boşalan henüz sürücüsü ögrenilmeyen 63 PZ 325 plakalı kamyonet evin bahçesinde buluna çocukların üstüne gittiğini gören yaşlı adam çocukları kurtarmak isterken yaralandı. Diğer bir kişide Kamyonete eşya yüklemeye çalışırken kamyonettin üstünden düşerek yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı olan İsa M. ve Salih S. olay yerinde yaptıkları ilk müdahaleden sonra yaralılar Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırama Hastanemsine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49